Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir koca nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi kondisyon anında bapnın kabil olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü takkadak kapının rahat açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye çalışmalemleri seri bir şekilde strüktürlabilir.

Bu nedenle elan faik bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye esenlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan yangın kapısı kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıkan üründe kusur yapılmaması gereken bir konulemdir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj Yangın Merdiveni Kapısı naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya işleri yüz kapılar muhatara görmez.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Yangın Merdiveni Kapısı Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Bu nedenle elan koca bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında esirgeme sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page